Loading...

Pálcás lakás illatosító.

4 különböző illatban érhető el. 


.fresh black pepper.Friss, fás és fűszeres illat. Fejjegyei a gyöngyvirág, a citrom és a fekete bors keveredik a babérlevél, az elemi és a fahéj szívjegyeivel, az alapjegyekkel borostyán és cédrusfa.

.dark tea. : Fűszeres, aromás és fás illat. Fejjegyei a bergamott, a szegfűszeg, a szerecsendió, a bazsalikom és a magnólia, a muskátli és a fehér virágok szívjegyeivel, az édes fa, a pacsuli, a dohány és a fehér pézsma alapjegyeivel.

.white chedar.Citrusos, fás és borostyán illat. Fejjegyei édes narancs, citrom és levendula keveredik a fehér cédrus, nyír, szantálfa és pacsuli szívjegyeivel, valamint a borostyán és a vanília alapjegyevel.

.original oud. : Fás, gyümölcsös és keleties illat. Fejjegyei szilva, gránátalma, aszalt gyümölcs, méz és ibolya keverednek a cédrusfa, datolya, pacsuli, labdanum és szantálfa szívjegyeivel, hogy elérjék a szürke borostyán, pézsma, oud és fekete bors alapjegyeit.

.sartorial sage. : Fáskeleties illat. Fejjegyei szilvagránátalmaaszalt gyümölcsméz és ibolya keverednek a cédrusfadatolyapacsuli, labdanum és szantálfa szívjegyeivel, hogy elérjék a szürke borostyán, pézsmaoud és fekete bors alapjegyeit.

→ Használata: Helyezze a nádszálakat az üvegbe, és hagyja, hogy felszívják az illatot. Az illat fokozásához fordítsa meg a szálakat.

KISZERELÉS: 200 ml